Mykonos Grand, MykonosHotel je smesten u uvali Agios Yiannis, pruzajuci se uz prelepu tirkiznu vodu i pogled na ostrvo Delos koje se nalazi na 4km od Mikonosa. Hotel je otvoren 2001g napravljen je u kombinaciji klasicne tradicionalne arhitekture kiklada, ekskluzivnog stila Mikonosa i modernog namestaja ukusno odabranog za svaku sobu pojedinacno.

Hotel je klimatizovan, opremljen sa nekoliko restorana [jedan je i pored bazena], bazenom, otvorenim amfiteatrom u kome se uvece odrzavaju mini koncerti i zabava za goste, spa centrom, fitnes salom, squash terenima, teniskim terenima, saunom i parnim kupatilima, unutrasnjim i spoljnim Jacuzzijem, privatnim parkingom.... Opremljenost soba zavisi od paketa: standard, superior, suites.

Standardne sobe su klimatizovane i opremljene mini-barom, SATV, friziderom, telefonom, kupatilom sa fenom, sefovima, prikljuckom sa PC, balkonom ili terasom.
Superior sobe se nalaze u posebnomkrilu hotela opremljene su kao i standardne uz dodatak SPA kupatila sa Jacuzzijem.

Suites: imaju oko 70kvm, svaki sa 2 kupatila, opremom kao standardne sobe plus TV set sa DVD playerima, privatnim bazenom.

REZERVACIJA SMESTAJA
Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz